De makkelijkste salon software

Maak een gratis account aan in 1 minuut. Met de slimme  agenda en online afspraken via je website en Whatsapp, run je je salon anno 2020. Start gratis en probeer het 21 dagen uit. 

De makkelijkste manier om je salon te runnen.

Online afspraken via je website of Whatsapp, super makkelijk en persoonlijk.  Start een account in 1 minuut en probeer Aimy 21 dagen gratis.

Communiceer via Whatsapp

Afspraak maken

Klanten kunnen via whatsapp boeken en automatisch komen de afspraken in de agenda.

Product advies

Geef via whatsapp product advies (automatisch) over de producten die je verkoopt in de salon.

Afspraak bevestiging & herinnering

Stuur afspraak bevestigingen en herinneringen via whatsapp na het boeken van een nieuwe afspraak.

whatsapp kapper
kappers agenda

Digitale Agenda

Overzicht kappers

Aimy geeft je altijd en overal inzicht in je agenda. Bekijk de agenda op week of dag niveau of filter per kapper, voor het beste overzicht.

boekingen toevoegen

Aimy werkt 24/7. Boekingen komen automatisch binnen via de website of whatsapp. Belt er toch nog iemand, dan heb je binnen 10 seconden zelf een nieuwe boeking toegevoegd in de agenda.

Mobiel en Desktop proof

De agenda is optimaal geschikt voor mobiel en desktop, zodat je inzicht hebt in de beschikbaarheid van je salon

Klantenbestand

Inzicht in je klanten

Aimy beheert alle informatie van je klanten op 1 plek. Ze maakt relevante data altijd toegankelijk en zorgt dat je de juiste informatie op het juiste moment krijgt om een betere service te kunnen bieden.

Historie bekijken

Met een paar klikken kun je de historie van elke klant bekijken. Foto's, haarkleur en productvoorkeuren zijn altijd inzichtelijk om de meest persoonlijke service te verlenen.

Klanten bereiken

Met Aimy connect je nog beter met je klanten. Stuur automatische of persoonlijke berichten via de kanalen die jij wilt gebruiken, zoals whatsapp of email.

Bulk acties uitvoeren

Zorg er voor dat je klanten altijd op de hoogte zijn van speciale acties of gebeurtenissen. Via de bulk acties optie kun je al je klanten direct bereiken met persoonlijke boodschappen.

klanten kapper salon software
online afspraken salon software

Online boekingen

Widget op jouw website

Zet in 2 stappen de widget eenvoudig op je website om 24/7 boekingen digitaal te kunnen ontvangen en altijd bereikbaar te zijn.

Slimme suggesties geven

Met Aimy haal je meer uit dit contactmoment door slimme suggesties in de widget te promoten. Zo kan je klanten bewegen naar dagen die jou goed uitkomen of kun je producten onder de aandacht brengen tijdens het boeken.

Minder foutieve boekingen

Met een paar simpele stappen personaliseer je je online boekingen en zorg je ervoor dat alle boekingen op de juiste manier in de agenda komen en minimaliseer je foutieve boekingen.

Reporting

FINANCIEEL

Aimy geeft je in één oogopslag inzicht in de financiële situatie van jouw salon. Van omzet groei en aantal klanten, tot openstaande facturen. Aimy maakt alles inzichtelijk. ​

BEZETTING

Aimy maakt het makkelijker om goed te plannen en de juiste beslissingen te maken. Inzicht in je bezetting als salon, of per medewerker geven je de juiste tools om je salon te runnen.

reporting salon software kapper

Ecommerce

PRODUCT DATABASE

Aimy geeft je direct toegang tot een database van geselecteerde haarproducten. Hiermee bestel je eenvoudig nieuwe producten bij de leveranciers.

Slimme verkoop

Door jouw producten te promoten via de widget op je website, kun je klanten bij het boeken van een afspraak suggesties geven over de nieuwste haarproducten.

VOORRAAD BEHEER

Aimy houdt precies voor je bij welke producten zijn verkocht en gebruikt in de salon. Hierdoor krijg je een seintje als producten besteld moeten worden.

kassasysteem salon software

Aimy connect met iedereen

Mailchimp

Actief klanten benaderen via Mailchimp. Gekoppeld aan Aimy, zodat je meteen aan de slag kan gaan.

Boekhoudpakketten

Integraties met boekhoudpakketten, zoals Exact en Tellow, zodat je financiële administratie in een paar simpele stappen is gedaan.

Betaalsystemen

Vanuit Aimy afrekenen en betalingen direct doorsturen naar je administratie.