Pure Lou kapper

Cas client

Pure Lou

3

Locaties

33

Personnel

2016

Bestaan sinds

5

Sterren op Google

Het ontstaan van Pure Lou

PureLou is een eco-friendly kapper. Dit houdt in dat wij alleen met merken en producten werken die lief zijn voor je haar, (hoofd)huid én voor het milieu. In onze salons werken we daarom met diverse exclusieve merken zoals Chromalya, Terre de Couleur en Bio Hair.
Vanuit oorsprong zijn wij gewoon een gespecialiseerde natuurkapper die zijn bekendheid heeft gevonden in de krullen, dit omdat wij krullen gewoon prachtig vinden en ons team van topstylisten deze passie samen deelt. Voor de allermooiste krullen hebben wij onze eigen knipmethode, deze is ontwikkeld door eigenaresse Milou de Nijs. Zij is begonnen zonder personeel, maar door haar succes had ze een team nodig. Nu, een aantal jaren later, staat er een heel trots team om haar heen én zijn er 3 prachtige vestigingen. Één in Tilburg, één in Den Bosch en één in Breda. Als klant kom je bij ons terecht in een warm bad van expertises en gezelligheid. Naast krullen verzorgen wij natuurlijk alle haarstijlen met onze wellness en ecologische oplossingen. Iedere vorm van haar ‘problematiek’ kunnen wij de baas en geen wens is ons te gek. In onze salons helpen we jou op een duurzame en verantwoorde manier aan een nieuw kapsel waarin jouw haren optimaal tot hun recht komen.
Eigenaar Pure Lou over haar ervaring met Aimy software
Via Meet Aimy is de klant online sneller in staat om beschikbare plekken te vinden en het boekingssysteem is makkelijk in gebruik. Daarnaast zijn de reminders die verstuurd worden via email en whatsapp erg handig en worden als prettig ervaren door de klanten.
Salon software voor kappers
In het begin was het even wennen aan het werken met MeetAimy. Vooral de overgang van het oude naar het nieuwe systeem en het overzetten van gegevens verliep niet helemaal vlekkeloos, maar toen dit eenmaal liep werd de ervaring positief. Soms gaat er nog wel eens iets mis met bijvoorbeeld aanbetalingen terugstorten, maar er is altijd snel hulp vanuit de kant van Meet Aimy dus dat is zeer fijn.
Milou over haar ervaring met salon software Aimy

‘Het feit dat er vanuit Meet Aimy nieuwsbrieven en campagnes kunnen worden verstuurd is een fijne tool waar we ook veelvuldig gebruik van maken!’

– Milou | Pure Lou