Nieuw in Aimy

Aimy is continu bezig om het nog makkelijker te maken om je salon te runnen, het klant contact nog beter en leuker te maken en met onze slimme tools meer uit je salon te halen.

Whatsapp Salon Inbox

Op een nieuwe en makkelijke manier direct communiceren met jouw klanten via Whatsapp. Verstuur en ontvang berichten via de Whatsapp Salon Inbox. Direct vanuit de agenda van Aimy.

Marketing manager

Stuur een persoonlijk look book naar nieuwe klanten, stuur een leuk gifje wanneer de klant jarig is of stuur tips over verkochte product in de salon. Via de nieuwe email marketing module van Aimy is het super makkelijk om jouw klanten automatisch een mailtje te sturen.

Whatsapp reviews

Reviews via Whatsapp is de snelste en efficiëntste manier om reviews te verzamelen van jouw klanten. Direct na de afspraak ontvangt de klant een appje om een review achter te laten. Via de link met google reviews, kun je ervoor zorgen dat positieve reviews gelijk doorgestuurd worden naar Google reviews. 

Whatsapp reviews

Cross boeken en Upsell

Zorg voor nog efficiëntere online boekingen in de widget, via onze vernieuwde widget kunnen klanten online bij meerdere medewerkers boeken. Via de upsell mogelijkheid kun je extra’s nog beter onder de aandacht brengen wanneer jouw klanten online een afspraak maken.

Aimy is de snelst groeiende salon software

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom

Scroll naar boven