Klantcase: Studio Fergezichten

Share This Post

Klantcase: Studio Fergezichten

“Via Whatsapp automatisch boekingen kunnen verwerken, is iets waar ik heel erg in geloof.

– Ferry, eigenaar studio Fergezichten

Meet Ferry! Ferry is de eigenaar van de toffe studio Fergezichten in The Gallery Salon Studio’s. Hij rolde, na zijn studies grafische vormgeving en kunstacademie, via zijn toenmalige kapster het vak in Eigenlijk min of meer per ongeluk. Sindsdien werkt hij al meer dan 15 jaar in het vak als zelfstandig ondernemer met een grote passie voor vernieuwing en een drive om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. 

Grote passie voor vernieuwing.

Al tijdens mijn studies merkte ik dat mijn passie ligt in het creëren, in de breedste zin van het woord. Dit trok mij toen ook aan in het kappersvak: het creëren van een nieuwe look en een nieuwe uitstraling. Toen ik in dienst trad bij mijn toenmalige kapster, die mij de kans gaf om haarstylist te worden, merkte ik dat het vak perfect aansloot op mijn drive en ambitie en al snel begon ik daarna als zelfstandig ondernemer. 

Vrijheid om mijn eigen plan te trekken..

Ik merkte, toen ik in loondienst werkte, dat ik vrijheid nodig heb. Vrijheid om mijn eigen plannen te trekken en precies te doen wat ik wil en waar ik me goed bij voel.  Dat is ook de reden dat ik zelf maar heel kort met personeel heb gewerkt, omdat ik merkte dat de tijd die ik kwijt was aan het opleiden en managen, mij belemmerde in mijn eigen ontwikkeling en plezier. 

Ik zou ook nooit te lang precies hetzelfde kunnen doen, maar heb echt vernieuwing nodig en wil mijzelf continu pushen om mezelf te bljven ontwikkelen. Momenteel vind ik die uitdaging in de opleiding bij studio Bessels, waar ik de opleiding volg tot allround makeup artist voor de televisie, film en theater wereld.

Continu blijven ontwikkelen

Door voorop te blijven lopen in de nieuwste trends en ontwikkelingen, kan ik ook de beste service bieden voor mijn klanten. In de afgelopen 15 jaar heb ik een ontzettend leuk en loyaal klantenbestand opgebouwd. Ik ben nooit planmatig met mijn klanten bestand bezig geweest. Waar ik van overtuigd ben is dat die blijven komen vanwege de kwaliteit en het relationele aspect, mijn klantgerichtheid. Ze moeten het je natuurlijk ook gewoon gunnen. 

“ Wat me aanspreekt is de sfeer van creativiteit en ondernemerschap?”

– Ferry, eigenaar studio Fergezichten.

salonstudiofoto
logo-fergezichten

Omringt door creative ondernemers!

Wat me aanspreekt bij The Gallery Salon Studio’s is de sfeer van creativiteit en vernieuwing die er hangt. Het wordt gerund door ontzettend leuke jonge ondernemende gasten, die ervoor gaan. Daar onderdeel van zijn geeft gewoon veel energie. Het concept is heel erg klant gericht, waar ik me heel erg in kan vinden. 

Toen ik mijn nieuwe studio hier starte hoorde ik via hen ook van Aimy. Het concept van Aimy sprak me eigenlijk gelijk aan. Ik heb gemerkt hoe technologie van een zegen, naar een vloek ging. Waar het steeds makkelijker werd om klant contact te onderhouden, komt het nu op een punt dat het bijna te makkelijk is geworden voor klanten om mij te appen. Vervolgens ben ik  met al die appjes, steeds meer tijd kwijt aan het beantwoorden en inplannen.

Software met een persoonlijke touch!

Hoe Aimy de markt benadert, door via Whatsapp automatisch boekingen te kunnen verwerken, is iets waar ik heel erg in geloof. Zo blijft het toch een persoonlijke service voor mijn klanten, maar gaat het het niet ten koste van mijn tijd en energie. Voor mij is het belangrijk dat technologie mij ontzorgt en niet extra stress oplevert als het niet in orde is. Iets wat ik veel heb gemerkt met andere software systemen. Met Aimy merk ik dat ik bijna geen omkijken meer heb, naar mijn online afspraken, administratie en klantenbestand, maar me puur kan richten op mijn klanten.

“Door de samenwerking met Aimy, merk ik dat de klantervaring echt wordt verrijkt.”

– Ferry, eigenaar studio Fergezichten

Technologie moet de band met klanten versterken.

Voor mij is het belangrijk dat technologie de band met mijn klanten versterkt in plaats van dat het juist minder persoonlijk wordt. Met Aimy merk ik dat de klant ervaring echt wordt verrijkt. Bijvoorbeeld door de Whatsapp Corona Service. Mijn klanten zijn hier heel erg over te spreken en beginnen er vaak over als ze bij mij binnenlopen. Daaraan merk je dat Aimy de markt anders benaderd en ik kan niet wachten om te zien wat er allemaal nog gaat komen!

Wil je net als Ferry ook je digitale klantervaring verbeteren, probeer Aimy nu 60 dagen gratis uit

Scroll naar boven