Klantcase: Studio Fergezichten

“Via Whatsapp automatisch boekingen kunnen verwerken, is iets waar ik heel erg in geloof.”

Meet Ferry! Ferry is de eigenaar van de toffe studio Fergezichten in The Gallery Salon Studio’s. Hij rolde, na zijn studies grafische vormgeving en kunstacademie, via zijn toenmalige kapster het vak in. Eigenlijk min of meer per ongeluk. Sindsdien werkt hij al meer dan 15 jaar in het vak als zelfstandig ondernemer, met een grote passie voor vernieuwing en een drive om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. 

Grote passie voor vernieuwing.

Al tijdens mijn studies merkte ik dat mijn passie ligt in het creëren, in de breedste zin van het woord. Dit trok mij toen ook aan in het kappersvak: het creëren van een nieuwe look en een nieuwe uitstraling. Toen ik in dienst trad bij mijn toenmalige kapster, die mij de kans gaf om haarstylist te worden, merkte ik dat het vak perfect aansloot op mijn drive en ambitie. Al snel begon ik daarna als zelfstandig ondernemer.

Vrijheid om mijn eigen plan te trekken.

Ik merkte, toen ik in loondienst werkte, dat ik vrijheid nodig heb. Vrijheid om mijn eigen plannen te trekken en precies te doen wat ik wil en waar ik me goed bij voel.  Dat is ook de reden dat ik zelf maar heel kort met personeel heb gewerkt. Vooral omdat ik merkte dat de tijd die ik kwijt was aan het opleiden en managen, mij belemmerde in mijn eigen ontwikkeling en plezier. 

Ik zou ook nooit te lang precies hetzelfde kunnen doen, maar heb echt vernieuwing nodig en wil mijzelf continu pushen om me te blijven ontwikkelen. Momenteel vind ik die uitdaging in de opleiding bij studio Bessels, waar ik de opleiding volg tot allround make-up artist voor de televisie, film en theater wereld.

Continu blijven ontwikkelen

Door voorop te blijven lopen in de nieuwste trends en ontwikkelingen, kan ik ook de beste service bieden voor mijn klanten. In de afgelopen 15 jaar heb ik een ontzettend leuk en loyaal klantenbestand opgebouwd. Ik ben nooit planmatig met mijn klantenbestand bezig geweest. Waar ik van overtuigd ben, is dat die blijven komen vanwege de kwaliteit en het relationele aspect, mijn klantgerichtheid. Ze moeten het je natuurlijk ook gewoon gunnen.

“ Wat me aanspreekt is de sfeer van creativiteit en ondernemerschap?”

Omringt door creatieve ondernemers!

Wat me aanspreekt aan The Gallery Salon Studio’s, is de sfeer van creativiteit en vernieuwing die er hangt. Het wordt gerund door ontzettend leuke jonge ondernemende gasten, die ervoor gaan. Daar onderdeel van zijn, geeft gewoon veel energie. Het concept is heel erg klantgericht, waar ik me heel erg in kan vinden. 

Toen ik mijn nieuwe studio hier starten, hoorde ik via hen ook van Aimy. Het concept van Aimy sprak me eigenlijk gelijk aan. Ik heb gemerkt hoe technologie van een zegen, naar een vloek ging. Waar het steeds makkelijker werd om klantcontact te onderhouden, komt het nu op een punt dat het bijna te makkelijk is geworden voor klanten om mij te appen. Vervolgens ben ik, met al die appjes, steeds meer tijd kwijt aan het beantwoorden en inplannen.

Software met een persoonlijke touch!

Hoe Aimy de markt benadert, door via Whatsapp automatisch boekingen te kunnen verwerken, is iets waar ik heel erg in geloof. Zo blijft het toch een persoonlijke service voor mijn klanten, maar gaat het het niet ten koste van mijn tijd en energie. Voor mij is het belangrijk dat technologie mij ontzorgt en niet extra stress oplevert als het niet in orde is. Iets wat ik veel heb gemerkt met andere software systemen. Met Aimy merk ik dat ik bijna geen omkijken meer heb naar mijn online afspraken, administratie en klantenbestand. Daardoor kan ik me puur richten op mijn klanten.

“Door de samenwerking met Aimy, merk ik dat de klantervaring echt wordt verrijkt.”

Technologie moet de band met klanten versterken!

Voor mij is het belangrijk dat technologie de band met mijn klanten versterkt, in plaats van dat het juist minder persoonlijk wordt. Met Aimy merk ik dat de klantervaring echt wordt verrijkt. Bijvoorbeeld door de Whatsapp Corona Service. Mijn klanten zijn hier heel erg over te spreken en beginnen er vaak over als ze bij mij binnenlopen. Daaraan merk je dat Aimy de markt anders benadert en ik kan niet wachten om te zien wat er allemaal nog gaat komen.

Aimy is de snelst groeiende salon software. Start gratis en ontdek zelf waarom

Aimy is bekend van

Scroll naar boven