Vacatures

We zijn continue op zoek naar kanjers!

Wordt je enthousiast van Front end en Back end development (C#, .NET) in een groeiende omgeving. En draag je graag bij aan de toekomst van een slim SaaS systeem voor de kappersmarkt. Neem dan contact op met het team Aimy.

We zijn altijd op zoek naar de beste Front end developers om een gebruiksvriendelijk platform te bieden aan de gebruikers van Aimy. Lijkt je het leuk om in een open en dynamische organisatie te werken. Neem dan contact op met Aimy.

Aimy groeit hard door. Om deze groei bij te blijven benen zijn we op zoek naar een product owner. Deze product owner vertaalt de business wensen (input van de kappers) in functionaliteiten die door de developers worden gebouwd. Tevens werk je in een positieve en open cultuur. Interesse? Neem dan contact op met Aimy.

Om de beste digitale klant ervaring te geven is de UX designer van Aimy enorm belangrijk. De UX designer werkt in een agile omgeving samen met de developers en product owner. Heb je interesse? Neem dan contact op.

Steeds meer kappers maken gebruik van Aimy. En we hebben de ambitie om de aankomende jaren elk jaar te verdubbelen in aantal gebruikers. Wil je bijdrage aan deze groei? Neem dan contact op met het team van Aimy.

Wil je in een open en leuke omgeving een stage lopen? En wil je een van de beste software developers van Nederland worden? Solliciteer dan als stagiair bij Aimy. Interesse? Neem dan contact op met het team van Aimy.

Volg je een opleiding UX design? Of heb je al wat UX design ervaring? Neem dan contact op met Aimy. Samen met de UX designers van Aimy maak je de user flow voor onze kappers. De organisatie is jong, ondernemend en ambitieus.

Aimy is een snel groeiende organisatie. De account managers zijn continue op pad om nieuwe kappers te helpen. Wil jij onze marketing en sales mensen op weg helpen in een avontuurlijke organisatie? Neem dan contact op met het team van Aimy.

Contact voor een vacature

Mail gerust als je interesse hebt.

hello@meetaimy.com


Medewerkers over Aimy.