Meer tijd voor creativiteit met Aimy.

Aimy biedt vernieuwende slimme software, waarmee online afspraken 24/7 kunnen worden geboekt, de agenda up-to-date en inzichtelijk is, je beter aansluit op de nieuwe generatie klanten en de administratie in één klik is geregeld. 
Zo kun je zelf meer tijd besteden aan de dingen waar je echt energie van krijgt. 

Over Aimy

Innovatieve en betrouwbare software.

Aimy wil technologie toegankelijk maken voor elke kapper, zodat de digitale klantervaring een verlengstuk wordt van de ervaring in de salon zelf.  

Sinds de oprichting in 2020 werkt Aimy met steeds meer kappers samen. Door deze nauwe samenwerking, kunnen wij blijven zorgen voor de beste digitale klantervaring. 

kapper salon software aimy

Aimy's karakter.

Innovatief

Wij geloven in altijd vooruit gaan. Aimy is gefocust op de toekomst, en blijft heruitvinden. Door deze innovatieve eigenschappen blijft Aimy in touch met haar klanten, en gaat ze mee met de trends van kapperssoftware. Ze blijft eigentijds.

Geordend

Met een gestructureerde mindset zorgt Aimy voor een overzichtelijke werkweek. Het is belangrijk dat alles georganiseerd en geordend is, zodat alle aandacht naar jouw belangrijkste taken kan gaan.

Betrouwbaar

Aimy is zorgzaam en geeft een vertrouwd gevoel. Ze gelooft in 100% inzet. Aimy staat altijd aan en zorgt ervoor dat jij nooit een afspraak mist.

Vrij

Aimy vindt het belangrijk dat je je vrij voelt en plezier uit je werkt haalt. Door verplichte taken slimmer in te richten, zorgt Aimy dat je meer vrijheid hebt om je werk uit te oefenen.

daan

Een team met ambitie

Het team van Aimy.

Door en voor kappers ontwikkeld.

Aimy is ontwikkelt in nauwe samenwerking met de kappers, om te zorgen dat we met onze software dezelfde persoonlijke service kunnen bieden, die kappers hun klanten geven.

Contact

Voor vragen mail naar Aimy.